Live at Folkets Park, Sala, 1990

This video was shot on June 9th, 1990, during a performance at Sala Folkets Hus. According to legend, the boys jumped on a bus straight from their performance at Rålambshovsparken in Stockholm and went to perform in Sala. weblink

The setlist for this video is Hurt, Something Better, Between Decay And Strong Will, Faith, Let This Be Forever, Lost The Lust.

If you know the exact date for this gig, please let us know!

This entry was posted in Live and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Live at Folkets Park, Sala, 1990

 1. andreas says:

  9 juni 1990.

 2. Mikko says:

  Datumet var den 8/6 1990. Kamerun vann öppningsmatchen i fotbolls-VM mot Argentina med 1-0 och det diskuterade jag med en vakt i Parken. Samma dag var det skolavslutning för mig på andra året i gymnasiet. En del kompisar tog studenten den dagen. Jag kommer ihåg att det kändes overkligt att Mobile Homes skulle spela eftersom det inte annonserats dvs det stod inte inte lokaltidningen att de skulle spela – vad jag vet. Vi var i alla fall några syntare framme vid scenen innan spelningen som såg frågande ut men det fyllde på med folk när spelningen väl börjat.
  Skoj var det i alla fall!

 3. Måns says:

  Spännande, nu har vi två olika datum att gå på här. Men de ligger ju väldigt nära varandra i tiden, och eftersom Mikko dessutom har en fotbollsmatch att gå på kan vi nästan sluta oss till att andreas bara minns en dag fel, eller hur? :)

 4. Anders says:

  Det står den 9/6, fast kl 00:14? I så fall stämmer båda metoderna, och vi kan konstatera att Mikko har ett läskigt bra minne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *