Live at Fryshuset, Stockholm, December 19, 1992

This is the first of many videos to come here at themobilehomes.se. There is a whole box of VHS tapes to be converted with live shows buy cbs flower, official videos and some behind-the-scenes footage as well.

This live video is about 90 minutes long and contains a number of songs from “Test” as well as vk remixed and original versions of older tracks such as “Something Better”, “Nothing but Something”.

This entry was posted in Live and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Live at Fryshuset, Stockholm, December 19, 1992

 1. andreas says:

  fantastiskt.cool mer sånt här.

 2. Måns says:

  Kul att det uppskattas! Japp, det kommer helt klart mer sånt här inom kort!

 3. andreas says:

  kom igen mer live grejer/reportage/behind the scenes…

  • Måns says:

   Japp, det kommer! Det är inte så lätt att scanna in så här gamla VHS-band ska jag säga. :) Just nu håller jag på med en livespelning från Kolingsborg, nån gång på 90-talet. Tyvärr vet jag inte när det var mer exakt, men det kanske du vet?

 4. Chippe says:

  Fantastiska bilder! En av de första spelningarna jag såg med Mobile Homes.
  Du har inget inspelat från spelningen på moderna museet när de var förband till Laibach?

  • Måns says:

   Jag är långt ifrån klar med högen med video att konvertera, men just den spelningen tror jag inte att jag sett i samlingarna tyvärr. Men det kommer lite mer annat godis så fort jag fått ändan ur och börjat konvertera igen. :)

 5. Claes says:

  Den här spelningen är en av de bästa jag varit på, Mobile var grymma på den tiden!
  Jag minns en gång de var förband till Nitzer Ebb på Göta lejon och då var de väldigt bra men det såg inte ut som om bandet, allrahelst sångaren trivdes på scenen den gången, så som jag minns det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *